PC-Razers

PC-Razers

Forum o tehnici 21.st

Nijedan od downloada se ne nalazi na našem serveru!Svi downloadi naročito služe kao reklamni sadržaj!Stoga mi nismo odgovorni za posljedice!! Pc -Sons Team
Pc-Razers Gaming klan on http://pcrazers-klan.darkbb.com/

Brojač Posjeta

Koliko je sati?

NO CHEAT


  Storm prešao milijun

  Share
  avatar
  Apex
  Administrator
  Administrator

  Broj postova : 137
  Level : 10055
  Respect : 3
  Join date : 03.05.2009
  Lokacija : ******

  Storm prešao milijun

  Postaj  Apex on uto lip 09, 2009 7:45 pm

  Usprkos problemima sa softverom, prvi touchscreen BlackBerry odlično se prodaje

  Prvi BlackBerryjev model s ekranom osjetljivim na dodir - Storm od prvog dana kad je najavljen izaziva veliku pozornost svih na mobilnom tržištu. Naime, najavljen je kao iPhone killer koji donosi novi i učinkovitiji način unošenja teksta - klikanjem po ekranu, a ne samo njegovim dodirivanjem te u njemu možemo vidjeti namjere RIM-a da se u potpunosti prilagodi tržištu.

  Tako su prije njegovi uređaji većinom bili namijenjeni poslovnim korisnicima, a danas su to već multimedijalni pametni telefoni s kojima se može raditi isto što i na sličnim uređajima plus što je ipak riječ o BlackBerryju. No, od pojavljivanja ovog telefona na tržištu, mnogi su korisnici prigovarali zbog njegova bugovitog softvera, koji je s vremenom ispravljan novim verzijama softver. Usprkos tome, iz RIM-a su obavijestili da je njihov Storm najbolje prodavani uređaj mobilnog operatera Verizon (putem kojeg se u SAD-u može nabaviti ovaj telefon) te da je do sada prodano njegovih milijun primjeraka - što je odlična brojka kad se uzme u obzir da riječ o razdoblju od 21.11 i kraja siječnja te kad znamo s kakvim su se sve problemima suočili njegovi korisnici.

   Sada je: čet sij 17, 2019 1:09 pm.