PC-Razers

PC-Razers

Forum o tehnici 21.st

Nijedan od downloada se ne nalazi na našem serveru!Svi downloadi naročito služe kao reklamni sadržaj!Stoga mi nismo odgovorni za posljedice!! Pc -Sons Team
Pc-Razers Gaming klan on http://pcrazers-klan.darkbb.com/

Brojač Posjeta

Koliko je sati?

NO CHEAT


  Apple radi na novoj verziji iPhonea?

  Share
  avatar
  Apex
  Administrator
  Administrator

  Broj postova : 137
  Level : 10055
  Respect : 3
  Join date : 03.05.2009
  Lokacija : ******

  Apple radi na novoj verziji iPhonea?

  Postaj  Apex on uto lip 09, 2009 7:43 pm

  Novi iPhone donosi velike promjene?

  Tek što su u Appleu obznanili da ne rade na verziji iPhonea Nano i da se u skoroj budućnosti sigurno ne može očekivati njegovo predstavljanje, pojavile su se informacije da ova bi kompanija uskoro mogla predstaviti novu verziju iPhonea 3G. Naime, prema pisanju na MacRumors.comu, posljednji firmware - 2.2.1 za iPhone i iPod Touch u biti je namijenjen za iPhone2.1, što je verzija koja nikad nije predstavljena. Tako je prva verzija ovog pametnog telefona nazvana iPhone1.1, dok je oznaka za Appleov 3G telefon iPhone1.2. Na MacRumors.comu smatraju da bi ovakva promjena u broju proizvoda mogla značiti da Apple sprema velike i značajne promjene u novom modelu.

  Nevezano uz informaciju o novom firmwareu, svima je jasno da će Apple kad-tad predstaviti novu verziju svog telefona. Ovo nam samo sugerira da bi ta nova verzija mogla stići ranije od najavljenog (vjerojatno negdje u lipnju, a možda čak i prije) te da bi mogla donijeti veće, a ne samo kozmetičke promjene. Tako se špekulira da bi novi iPhone mogao imati poboljšanu grafiku i nove, poboljšane ARM procesore ili čipove koji bi omogućili brži prijenos podataka.

   Sada je: čet sij 17, 2019 1:55 pm.