PC-Razers

PC-Razers

Forum o tehnici 21.st

Nijedan od downloada se ne nalazi na našem serveru!Svi downloadi naročito služe kao reklamni sadržaj!Stoga mi nismo odgovorni za posljedice!! Pc -Sons Team
Pc-Razers Gaming klan on http://pcrazers-klan.darkbb.com/

Brojač Posjeta

Koliko je sati?

NO CHEAT


  Sony Ericsson predstavio zelene mobitele

  Share
  avatar
  Apex
  Administrator
  Administrator

  Broj postova : 137
  Level : 10055
  Respect : 3
  Join date : 03.05.2009
  Lokacija : ******

  Sony Ericsson predstavio zelene mobitele

  Postaj  Apex on uto lip 09, 2009 7:34 pm

  Sony Ericsson prikazao dva zelena mobitela i slušalicu

  Sony Ericsson predstavio je nove GreenHeart proizvoda - mobilne telofone C901 GreenHeart i Naite te MH300 GreenHeart slušalicu, jednu od „najzelenijih" slušalica na tržištu. U ovoj kompaniji kažu da su oba GreenHeart telefona nastala na temelju Sony Ericssonovog „zelenog srca te su rezultat dugoročnog opredjeljenja da se eliminira upotreba opasnih kemikalija koje se koriste prilikom dizajniranja i proizvodnje.

  Tako model C901 GreenHeart, uključuje elektronski korisnički priručnik koji se nalazi u telefonu i zamjenjuje standardnu papirnatu verziju, štedeći više od 90% papira, a zahvaljujući kompaktnijem pakiranju smanjuje se štetni utjecaj transporta finalnog proizvoda na okoliš. Kućište ovog telefona napravljeno je od minimalno 50 posto plastike koja se može reciklirati i uključuje optimizirani senzor osvjetljenja zaslona, koji koristi manje energije. Telefon je obojan vodenim bojama koje snižavaju izloženost hlapljivim organskim spojevima. C901 GreenHeart isporučivat će se s MH300 GreenHeart slušalicom za koju je četiri od pet čvrstih plastičnih dijelova načinjeno od 100 postotne plastike koja se može reciklirati.

  Uz to što je opremljen brojnim inovacijama kao i C901 GreenHeart, model Naite na tržište dolazi s punjačem koji troši manje energije te je zahvaljujući tim inovacijama, ukupna emisija CO2 tijekom cijelog životnog ciklusa ova dva telefona smanjena za 15%.

  Što se samih mobilni opcija tiče, C901 GreenHeart može se pohvaliti s 5 megapikselnom kamerom s ksenonskom bljeskalicom, zatim s 2,2-inčnim ekranom rezolucije 240 x 320 piksela koji je napravljen od mineralnog stakla i koje je otporan na ogrebotine, zatim je tu podrška za Bluetooth, FM radio s RDS-om te 120 MB interne memorije i Memory Stick Micro utor. Model Naite ima slabiji fotoaparat - rezolucije 2,0 megapiksela, zatim sličan ekran - 2.2 inčni rezolucije 240 x 320 piksela, a također ima FM radio s RDS-om te podršku za Bluetooth i HSPDA.

   Sada je: čet sij 17, 2019 1:05 pm.